Disclaimer

fotografen.be is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website fotografen.be. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op fotografen.be staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op fotografen.be is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij fotografen

Voordelen van fotografen.be

Op fotografen.be kunt u gemakkelijk offertes aanvragen van fotografen binnen uw regio.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere fotografen! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op uw kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

“We willen voor onze bruiloft een goede fotograaf vinden. We hebben hier een aanvraag gedaan en er een gevonden met een super mooi portfolio.”
T. Mertens, Willebroek

“Ter promotie van mijn nieuwe zaak zocht ik een professionele fotograaf. Binnen 3 dagen heb ik 6 offertes ontvangen en had ik een brede keus aan fotografen. Uiteindelijk een fotograaf gekozen die dicht bij mij in de buurt zit.”
N. Rogem, Brakel

“Voor ons huwelijk waren wij op zoek naar een professionele maar toch ook goedkope fotograaf. Via deze service hebben wij er 1 kunnen vinden in de buurt. En hebben er prachtige foto's aan over gehouden.”
M. Baudewijn, Brussel